söndag 28 februari 2010

Hej då älskade foglossning!

Titta gärna in i mitt nya virtuella ego, www.evamaria.se, där kommer jag att finnas från och med nu. Det är sorgligt att lämna foglossning men jag känner att jag behöver det för att kunna skriva igen. Jag har inte skrivit och knappt läst en blogg på över ett år. Tog en paus.

Tiden med foglossning har varit så rolig, jag kommer att inte lämna den helt. Utan jag kommer precis som när man tar fram gamla foton, klicka in här och minnas tillbaka till tiden då jag väntade underbara F med den grymmaste foglossning. Minnas tillbaka till alla underbara vänner som ställde upp och hjälpte till med dagishämtningar när trappstegen ner till porten blev alldeles för många, jag kommer att komma ihåg hur jag längtade efter min underbara unge som jag helt säkert trodde var en Ida, hur jag längtade ut för att gå promenader med barnvagnen med mina nya kritvita sneakers, sitta med A bland vitsipporna och fika.

Jag kommer framför allt bli alldeles varm och fylld av kärlek när jag klickar mig in här, för att minnas min kära foglossning.

Hej då älskade foglossning.

2 kommentarer:

Kajsa sa...

Jag stämmer upp i en gammal U2-klassiker; "If you walk away, walk away, walk away I will follow!"

Mija sa...

Åh finaste finaste Kajsa, tack!