söndag 28 december 2008

Härliga fyra

Nu är det över. Allt jobbigt och allt roligt har passerat. Det roliga kom på en blixtvisit. Julen alltså. Det var knappt jul. Ett litet kort ögonblick. Swosch! Borta! Medans det jobbiga höll på i dagar och veckor. Det ville aldrig ta slut. Aldrig sluta att djävlas. Det blev bara mer och mer. Flytten och ungarna som turades om att vara sjuka mitt i allting. Flyttkartonger, flyttkartonger och fler flyttkartonger att packa. Febriga barn. Matvägrande barn. Men nu är det över. Det jobbiga och det roliga.

Så nu sitter vi här. Familjen i sitt nya fina hem. Det är så stort och ljust. Solen badar i vardagsrummet och i A:s rum just nu. Inga persienner. Solen är välkommen här. Vi får se hur det blir i sommar i detta härliga söderläge. Då kanske persienner är välkomna.

2 kommentarer:

Anonym sa...

En liten hälsning från ett alldeles lämpligt vintrigt Norrland. Vi njuter. Såklart. *Tompten bo opppa vinn'* har varit Ms mantra sen vi kom hit *ler*
Skönt att ni är på andra sidan tunneln nu. Ser VERKLIGEN framemot att ses igen. Vi dimper ner den 9e.
Kram A

Mija sa...

Ann: Åh det låter härligt! Här hemma har A fattat att tomten inte bor på vinden. Nä från och med detta år kommer vi att få deala med grannar eller byta "tomte" med varann. För det är kört här. :)

K var tomte i år och har var maskerad bra och han förställde rösten men det syntes lååång väg att A hade fattat, det är pappa. När A många många timmar senare skulle gå och lägga sig. Satt K vid hans sängkant och småpratade och han frågade A om han var nöjd och om han tyckte tomten hade gett honom roliga julklappar.

- Tomten var snäll men det var väl du pappa?