söndag 4 maj 2008

Sökord: Foglossning

Mitt absoluta topp sökord på bloggen är ju givetvis foglossning. Synd att jag då inte skriver om foglossningen längre. Jag tänker på alla som kliver in på min blogg och kanske förväntas få svar på vad foglossning är. Alla möjliga varianter av foglossningssökningar får jag, från alla håll och kanter ute i världen. Det verkar vara många där ute med foglossningsbesvär. Stackars er, jag vet hur det är.

Min foglossning den värkte och gjorde ont som tusan i ryggen, höfterna, blygbenet och strålade ner i benen. Det värkte och gjorde ont när jag satt eller låg ner. Värkte och högg när jag stod. Ont när jag gick.

Så här i efterhand när jag tänker tillbaka på min graviditet så inser jag att den var helvetisk. Vilken tur att jag inte fattade det då. Jag stod ut. Försökte nog hela tiden tänka att det är en kort tid i livet. Men jag var sjukskriven i nästan 5 månader. Det är ju inte klokt. Galet är det ju också att jag på 2 månader inte var utanför dörren mer än kanske 3 gånger. 3 gånger??!! Kanske 5. Jag kom inte ner för trapporna. Hur gärna jag än ville gick det inte. Det var min älskade K och våra kära vänner som fick sköta om allt. Som tex all hämtning och lämning på dagis. Handla och tvätta. Diska kunde jag bara göra om jag pausade mellan glasen, tallrikarna och grytorna. Det kunde ta en dag.

Jag satt uppe i lägenheten som en dum jäkla bläähäää...ville inte inse hur jäkligt det var. Det var ju tur det för annars hade jag nog blivit tokig.

Nu när jag fått min belöning, min älskade lilla F, då glömmer man det där onda som var. Men nu det ju så att helt ok är jag fortfarande inte. Inte än. Snart kanske. Jag har fortfarande TENs apparaten kvar. Akupunktur Cecilia är inte heller långt borta.

Foglossningen försvinner sakta sakta...

Inga kommentarer: