onsdag 2 april 2008

Från A till Ö

Idag har det inte varit F:s dag. Det har han tydligt markerat. Väldigt tydligt. Inget har varit roligt. Inget har varit skönt. Mjölken var så där.

Jag är helt slut i knävecken. Höfterna värker. Men F har ont i magen. Då blir det mycket dans och gung i knävecken. Jag dansar och sorterar böcker. Designböcker, konstböcker, fotoböcker, sneaker- och graffitiböcker, ja alla våra böcker står nu efter kategori. Det tyckte F var ganska ok. Men jag hoppas att jag slipper sortera alla tusental pocketböcker och alla miljarder skivor vi har, för då måste jag kontakta nålstickar-Cecilia igen. Tur att jag högkostnadskort.

F du måste bli bra i magen. För hur ska jag sortera skivorna? Efter alfabetet eller skivbolag. Eller ska jag sortera efter färg på ryggen, kronologiskt efter inköp? Oj, det här kan bli jobbigt!

F vi kan väl leka med blåsipporna istället?

2 kommentarer:

MammaVictoria sa...

Men du e ju rolig eller skajag säga ni? eller bara F... Jaja ni får ju sorterat iallafall. Jag har nu varit textilfröken och testat maskinernas samtliga inställningssömmar. vilket resulterade i ett litet lapptäcke till frankie. kanske inte så vackert men mjukt och gjort med kärlek. När kan vi ses?

Mija sa...

Men fröken fröken, vad snäll du är. Tack käraste syfröken. Frankie-boy kan behöva det, han är så förkyld och hostig, så nu ska han bara ligga nerbäddad och bli frisk. Doktorns order.