söndag 3 februari 2008

SketchUp drömmen















Idag har mamma och pappa varit här och fikat. Vilken tur de hade, för hela lilla familjen hade tidigare under förmiddagen förvandlats till tre bagare a la Monika Ahlberg. Ni vet hon, Rosendals Monika. Vi gjorde den smarrigaste morotstårtan av dem alla. Den vinner i alla kategorier. Vi fortsatte med att göra små härliga chokladsnittar, sedan var vi tyvärr tvungna att hejda oss. För att gotta sig i tre olika smarriga härligheter under en helg, det är för bra för att vara sant. Tre smarrigheter, jo, för igår gjorde vi en fransk kladdig chokladkaka. Mmmmm....

Pappa är precis hemkommen från Gotland. Han har varit och stegat på tomten och träffat arkitekten. Min pappa är så bra. Han har från arkitektens ritningar ritat upp, i gratisprogrammet SketchUp, huset och tomten. Det är så välgjort att det användes på bygglovsmötet för att övertyga Farbror Bygglov om att huset följer de stränga gotlandsnormerna som gäller. Farbror Bygglov var nöjd, väldigt nöjd. Grattis pappa!!

Jag har dragit över programmet till macen nu och ska också börja leka med det. Först med mammas och pappas hus, sen ska jag nog ta och rita vårat hus. Vi får väl leta tomt efter huset.

Plötsligt händer det, det är väl så de säger va...??
Ska be K köpa några lotter imorgon.

Nu SketchUp!!!!

2 kommentarer:

MammaVictoria sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

jag är någon-