torsdag 14 februari 2008

Släpp fångarna loss det är vår

Besöket på MVC igår gick jätte bra. Vädret var ju underbart så min lilla promenad dit var underbar. Jag måste ha sett ut som en just frisläppt fånge. Ni vet som kommer utstapplandes från de stora öppna tunga järnportarna och blinkar mot den starka solen. Jag var fången som drar sitt första andetag i frihet. Som fylls av lycka.

Så jag gick nerför backen med ett stort bubblande leende.

För snart kommer bebien också, nu är det vårkänningar i luften och då ska bebisen komma. Vi ska ju fika med vitsipporna. Snart är de här. Vitsipporna och bebisen. Bebisen ligger så startklar den kan vara. Kan inte komma längre ner nu, för gör den det, då kan jag äntligen få hålla om honom/henne. Så om jag hostar lite till...

4 kommentarer:

MammaVictoria sa...

Tänkte att du skulle få idag, men kom på att det blir jobbigt att fylla på denna kommersiella dag och liksom hallå!! jag fyller år. hon han skulle garanterat bara få mjukishjärtan i present. Hade det dock inte varit sån hysteri så är det ju vackert att fylla på en så kärleksfull dag...!!

MammaVictoria sa...

Nu då, kommit nåt, anything? jag åker till spanien på söndag och då kommer jag missa hela diliveryprocessen... Har du beställt ett datum? Allt jag tänker faller nu in.förutom jobbet då, det fick jag inte. ville kanske för lite. men mannen jag tänkte på igårkväll ligger nu och sover här. som på beställning.

Mija sa...

Jag tror bara att det funkar om det är du, fröken anonym, som skriver beställningsdatum på lappen. Kan du inte göra det?

MammaVictoria sa...

Du föder barn på onsdag. Senast.Kram nu ska jag ladda för festival i usla melodier. och förtränga en flygresa som går av stapeln 7.30...